Thermoplastiki S.A.

thumb_up 5695 αρέσει
rate_review 31 Αξιολογήσεις
favorite 40 αγαπημενα
Αμυγδαλεώνας
64012 Amigdhaleónas, Ελλάδα
phone
Κάντε κλικ για να εμφανιστεί το τηλέφωνο
Αίτημα για πληροφορίες

Thermoplastiki S.A. Company Information

Γενικές πληροφορίες

Η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1972. Σήμερα στεγάζεται σε κτιριακές εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 47.500 τ.μ., οι οποίες βρίσκονται σε ιδιόκτητα οικόπεδα συνολικής έκτασης 198 στρεμμάτων στον Αμυγδαλεώνα και στο Πολύστυλο Καβάλας. Τα κτίρια καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του εργοστασίου όσον αφορά την παραγωγή, αποθηκευτικούς χώρους και τις διοικητικές υπηρεσίες. Στα προϊόντα της εταιρείας συγκαταλέγονται τα:

• Συνθετικά (uPVC) κουφώματα
• Κουφώματα αλουμινίου
• Ολοκληρωμένα συστήματα ρολού/γκαραζόπορτας
• Ξύλινες εσωτερικές πόρτες
• Πόρτες ασφαλείας
• Κάγκελα αλουμινίου
• Υλικά δόμησης-συνθετικές επενδύσεις οροφών/τοίχων
• Προϊόντα διογκωμένης πολυστερίνης (EPS)
• Προϊόντα εξηλασμένης πολυστερίνης (XPS)
• Συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης

Ο υπερσύγχρονος ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός (CNC, H/Y), ο οποίος ανανεώνεται συνεχώς σε συνδυασμό με το έμπειρο τεχνικό προσωπικό και το αναπτυξιακού χαρακτήρα management της διοίκησης, της δίνει το προβάδισμα στην παραγωγική δυνατότητα εντός του Ελλαδικού χώρου και την τοποθετεί σε ανταγωνιστική θέση με εφάμιλλες εταιρείες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η πολυετής συνεργασία της εταιρείας με καταξιωμένους Ευρωπαϊκούς οίκους κατασκευαστών πρώτων υλών Kömmerling, Schüco, GU, δίνει την εγγύηση υψηλής ποιότητας τελικού προϊόντος. Από το 1992 διαθέτει στην Ελληνική αγορά ποικιλία τύπων συνθετικών κουφωμάτων και στον κατασκευαστικό χώρο του αλουμινίου σύμφωνα με τις πιο αυστηρές γερμανικές προδιαγραφές. Η θερμομονωτική, ηχομονωτική, και λειτουργική συμπεριφορά των προϊόντων αλλά και η υψηλή και διαχρονική αισθητική γίνονται γνωστά εντός και εκτός του Ελλαδικού χώρου πρωτίστως από τους πλήρως ικανοποιημένους πελάτες μας.

Η εξέλιξη και οι επενδύσεις της Θερμοπλαστικής σε νέα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας καθώς και η διεύρυνση της γκάμας παραγόμενων προϊόντων έχουν σαν αποτέλεσμα την παραγωγή Διογκωμένης πολυστερίνης με την επωνυμία felliblok.

Παραγωγή ιχθυοκιβωτίων καθώς και πληθώρα προϊόντων συσκευασίας πάντα κάτω από τις αυστηρότερες προδιαγραφές.

Θερμομονωτικά προϊόντα για την οικοδομή καθώς και ολοκληρωμένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης κτιρίων είναι αποτέλεσμα της διαρκούς έρευνας και ανάπτυξης.
Με την παραγωγή εξηλασμένης πολυστερίνης ολοκληρώνεται η γκάμα προϊόντων θερμομόνωσης δίνοντας την δυνατότητα επιλογής μέσα από μια πληθώρα προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Η εξηλασμένης πολυστερίνη της Θερμοπλαστικής με την επωνυμία novablok συναντά τα υψηλότερα στάνταρτ ποιότητας και αποτελέσματος που μόνο η Θερμοπλαστική μπορεί να προσφέρει.
Το novablok αποτελεί την τεχνολογική εξέλιξη των Θερμομονωτικών πλακών εξηλασμένης πολυστερίνης.

Η πολιτική ποιότητα της εταιρείας πιστοποιείται από τις αρχές του 2000 με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας κατά τα πρότυπα TUV ISO9001:2000/ EN ISO9001:2000, ΕΛΟΤ 1801:2002. Η συμμόρφωση δε στις Ευρωπαϊκές απαιτήσεις ασφάλειας και υγείας πιστοποιείται από τις αρχές του 2008 με τη σήμανση CE. Ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο αντιπροσωπειών και υποκαταστημάτων ανεπτυγμένο σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις, αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση τεχνο-οικονομικών μελετών, τοποθετεί τα προϊόντα μας, και παρέχει υπηρεσίες after-sale service αναπτύσσοντας έτσι μία σχέση φιλίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Αμυγδαλεώνας Amigdhaleónas

Ώρες Λειτουργείας
Δευτέρα:
08:00 - 21:00
Τρίτη:
08:00 - 21:00
Τετάρτη:
08:00 - 21:00
Πέμπτη:
08:00 - 21:00
Παρασκευή:
08:00 - 21:00
Σάββατο:
08:00 - 13:00
Δωμάτια
Η εταιρεία διαθέτει χώρο στάθμευσης.
Αριθμός τηλεφώνου
+302510391706
Linki
Λογαριασμοί κοινωνικών δικτύων
Λέξεις κλειδιά
Κατάστημα πώλησης κουφωμάτων, Προμηθευτής αλουμινίου, Προμηθευτής πλαισίων αλουμινίου

Thermoplastiki S.A. Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

Μια παρόμοια σελίδα για την επιχείρησή σας; Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Προσθέστε την εταιρεία σας