ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ, Β. Γ., Α.Ε.

verified_user
2χλμ. Επαρχιακής Οδού Μεγαπλατάνου Πολυκάρπης Ν. Πέλλας
584 00 Aridea, Ελλάδα

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ, Β. Γ., Α.Ε. Εταιρεία Bio

Γενικές πληροφορίες

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες της εταιρίας με την κατοχυρωμένη ονομασία «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» είναι γνωστοί σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα λόγω της διάθεσής τους από το 1980 έως σήμερα, αλλά και λόγω της συμμετοχής της επιχείρησης σε σχετικές εκθέσεις.
Ηλιακοί θερμοσίφωνες που εγκαταστάθηκαν σε όλες τις περιοχές της Βορείου Ελλάδος από την δεκαετία του 1980 λειτουργούν ακόμη.
Ο Γεώργιος Αραμπατζής, Μηχανολόγος Μηχανικός, υιός του βασιλείου Αραμπατζή, το 2002 μετά την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών του σπουδών εντάχθηκε στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας ενώ από το 2006 είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος αυτής.
Τα 2 τελευταία χρόνια, Γεώργιος και Βασίλειος Αραμπατζής επινόησαν – σχεδίασαν – κατασκεύασαν και έθεσαν σε δοκιμαστική λειτουργία το ηλιακό αερόθερμο

2χλμ. Επαρχιακής Οδού Μεγαπλατάνου Πολυκάρπης Ν. Πέλλας Aridea

Ώρες Λειτουργείας
Ιστοσελίδες
Κατηγορίες
Ανανεώσιμοι εθνικοί πόροι περιβάλλοντος

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ, Β. Γ., Α.Ε. Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

Μια παρόμοια σελίδα για την επιχείρησή σας; Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Προσθέστε την εταιρεία σας