Ξενοδοχείο Park

thumb_up 337 αρέσει
rate_review 45 Αξιολογήσεις
favorite 408 αγαπημενα
31st August str
41221 Lárisa, Ελλάδα
phone
Κάντε κλικ για να εμφανιστεί το τηλέφωνο
Αίτημα για πληροφορίες

Ξενοδοχείο Park Company Information

Γενικές πληροφορίες

Τοποθεσία
Μοντέρνο ξενοδοχείο που βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία στην είσοδο της πόλης, μόλις 200μ. από το κέντρο.
Η πλατεία του Αγίου Βελισαρίου είναι ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο και το αρχαίο θέατρο της πόλης απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια.
Παροχές
Τα δωμάτια του Park είναι διακοσμημένα με ζεστά χρώματα με την τελευταία ανακαίνιση να έχει γίνει το 2016.
Ορισμένα δωμάτια έχουν ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στην Πλατεία του Αγίου Βελισαρίου.
Στην αίθουσα του πρωινού οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον μπουφέ του πρωινού ο οποίος σερβίρεται από τις 07:00 έως τις 10:15. Το ξενοδοχείο Παρκ είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα "Ελληνικό Πρωινό" .
Το Park προσφέρει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους και κλιματιζόμενα δωμάτια με τηλεόραση LED και καλωδιακά κανάλια NOVA και ΟΤΕ sport.
Όλα τα δωμάτια έχουν μίνι μπαρ.
Η είσοδός του είναι κατάλληλη για άτομα με κινητικά προβλήματα.
Σε απόσταση 50μ. υπάρχει σκεπαστός χώρος στάθμευσης με πρόσθετη χρέωση και επιπλέον υπάρχει και ανοιχτό Parking με μικρότερη χρέωση.
Στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου υπάρχει μια αίθουσα όπου οι πελάτες μπορούν να πιουν καφέ η ποτό. Λειτουργεί και ως αίθουσα συνεδριάσεων.
Στον χώρο της υποδοχής υπάρχει μια διαδραστική οθόνη πληροφοριών
Βραβεύσεις
Το Park Hotel έχει βραβευτεί με το πράσινο-κλειδί, σαν το μοναδικό ξενοδοχείο πόλης σε όλη την Θεσσαλία. Το ξενοδοχείο ΠΑΡΚ με υπευθυνότητα δραστηριοποιείται σε θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος, με τους συνεργάτες, τους πελάτες και τους προμηθευτές του. Το «Green Key» απονέμεται σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα και πληρούν ένα σύνολο περιβαλλοντικών κριτηρίων, που απαιτούνται από το «Foundation for Environmental Education», τη διεθνή μη κυβερνητική οργάνωση με αποστολή την περιβαλλοντική εκπαίδευση ανά τον κόσμο. Για την Ελλάδα εθνικός συντονιστής του προγράμματος, είναι η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης.
Το πλήρως ηχομονωμένο Hotel Park παρέχει σύστημα εξωτερικής μόνωσης για εξοικονόμηση ενέργειας, συμβάλλοντας έτσι στην προστασία του πλανήτη από την υπερθέρμανση.

31st August str Lárisa

Ώρες Λειτουργείας
Δευτέρα:
00:00 - 23:59
Τρίτη:
00:00 - 23:59
Τετάρτη:
00:00 - 23:59
Πέμπτη:
00:00 - 23:59
Παρασκευή:
00:00 - 23:59
Σάββατο:
00:00 - 23:59
Κυριακή:
00:00 - 23:59
Δωμάτια
Η εταιρεία διαθέτει χώρο στάθμευσης.
Αριθμός τηλεφώνου
+302410257071
Linki
Λογαριασμοί κοινωνικών δικτύων
Λέξεις κλειδιά
Θέρετρο, Καταλύματα, Ξενοδοχείο

Ξενοδοχείο Park Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

Μια παρόμοια σελίδα για την επιχείρησή σας; Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Προσθέστε την εταιρεία σας