GREEN S.A.

thumb_up 25831 αρέσει
favorite 16 αγαπημενα
Ακτή Μιαούλη 57
18536 Piraeus, Ελλάδα
phone
Κάντε κλικ για να εμφανιστεί το τηλέφωνο
Αίτημα για πληροφορίες

GREEN S.A. Company Information

Γενικές πληροφορίες

Η GREEN συστάθηκε το 2009 αποτελώντας μία από τις πρώτες ελληνικές εταιρείες Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας που ιδρύθηκαν κατά την απελευθέρωση της αγοράς. Είναι μέλος του μεγάλου ελληνικού ομίλου εταιρειών αδελφών Βασιλειάδη, που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Διαχείρισης Αποβλήτων, Ανακύκλωσης, Ενέργειας και Ναυτιλίας.
Η GREEN Α.Ε., εδραιώθηκε πολύ γρήγορα ως η πιο σταθερή αξία στο χώρο της ενέργειας, εκπροσωπώντας έναν μεγάλο αριθμό βιομηχανιών, ομίλων εταιρειών, μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων, καθώς και οικιακών καταναλωτών που είναι συνδεδεμένοι είτε υπό χαμηλή (ΧΤ) είτε υπό μέση τάση (ΜΤ).
Με σεβασμό στις ανάγκες του κάθε καταναλωτή, παρέχει οικονομικό ηλεκτρικό ρεύμα με την δυνατότητα αποστολής μηνιαίων εκκαθαριστικών λογαριασμών.
Στόχος μας, είναι να συμβάλλουμε ενεργά στην μείωση των καθημερινών ενεργειακών σας εξόδων, προσφέροντας οικονομικά τιμολόγια με ξεκάθαρους όρους και καθαρές χρεώσεις.
Όροι χρήσης και καλής λειτουργίας της σελίδας μας

Δημιουργήσαμε τη σελίδα GREEN (Greek Environmental & Energy Network) για να μοιραζόμαστε χρήσιμες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας, τα νέα μας, τις προσφορές και τους διαγωνισμούς μας.

Η σελίδα αυτή ακολουθεί τους κανόνες που ορίζει το Facebook .

Είστε ευπρόσδεκτοι να κάνετε σχόλια, να μας λέτε την άποψη σας αλλά και να θέσετε τυχόν ερωτήματα ή να υποβάλλετε προτάσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο και θα προσπαθούμε να απαντούμε στα ερωτήματά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για τη σωστή λειτουργία της σελίδας μας παρακαλούμε να:

- Μη χρησιμοποιείτε ακραία φρασεολογία στη σελίδα μας και να αποφεύγετε χυδαίες, άσεμνες, υβριστικές, βίαιες ή ρατσιστικές αναρτήσεις.
- Μην προβαίνετε σε προσωπικά σχόλια, αναφορές ή αναρτήσεις που μπορεί να θεωρηθούν δυσφημιστικές, προσβλητικές, ανακριβείς και επιθετικές.
- Μην ανεβάζετε περιεχόμενο στη σελίδα μας, όπως video, φωτογραφίες, links, αν δεν έχετε τα πνευματικά δικαιώματα ή την άδεια εκείνων που τα έχουν.
- Μην μοιράζεστε προσωπικά δεδομένα τρίτων. Στην περίπτωση αυτή υπάρχει κίνδυνος παραβίασης των διατάξεων του νόμου περί προσωπικών δεδομένων με αυστηρές κυρώσεις. Μην ανεβάζετε φωτογραφίες, προσωπικές ή οικογενειακές ή τρίτων προσώπων, που ενδεχομένως εμφανίζονται μαζί, χωρίς τη συγκατάθεσή τους.
- Μην κάνετε spam ή αναρτήσεις που έρχονται σε αντίθεση με εθνικούς νόμους ή διεθνείς συνθήκες και κανονισμούς.
- Μην ανεβάζετε links που οδηγούν σε σελίδες τρίτων, χωρίς προηγούμενη συναίνεσή τους.
-Μη ανεβάζετε δημοσιεύματα, σχόλια, φωτογραφίες, videos διαφήμισης και spam, ή/και με υβριστικά σχόλια ή όσα αναφέρονται σε παράνομη ή αντικοινωνική συμπεριφορά, καθώς και ό,τι μπορεί να θεωρηθεί προσβλητικό από οποιοδήποτε φύλο, μειονότητα, θρησκεία, φυλή ή κουλτούρα, ή επιτίθεται προσωπικά σε κάποιο χρήστη ή έτερο τρίτο πρόσωπο.

Η Greek Environmental & Energy Network διατηρεί το δικαίωμα, εάν υποπέσει στην αντίληψή της, οποιαδήποτε παράβαση των ανωτέρω ή όσων αναφέρονται στη Δήλωση περί ευθύνης και δικαιωμάτων του Facebook, να προβαίνει στη διαγραφή των σχετικών αναρτήσεων και φωτογραφιών.

Η Greek Environmental & Energy Network δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις που αναρτώνται από τρίτους στη σελίδα, και δεν ευθύνεται για την αλήθεια και ακρίβειά τους.

Η GREEN A.E. δεν φέρει καμία ευθύνη για τα δικαιώματα των αναρτημένων φωτογραφιών και βίντεο από τους χρήστες στη σελίδα.
Θα αφαιρούνται αυτόματα τα σχόλια, δημοσιεύσεις και αναρτήσεις φωτογραφιών και βίντεο που κρίνονται ενάντια στους κανόνες της ορθής χρήσης της σελίδας.

Σας συστήνουμε να ακολουθείτε τη Δήλωση περί Ευθύνης και Δικαιωμάτων του Facebook. Οποιοσδήποτε δημοσιεύει επανειλημμένως υλικό που εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες θα απομακρύνεται και/ή θα απαγορεύεται η συμμετοχή του σε αυτή τη σελίδα.

Σας ευχαριστούμε,
Mε εκτίμηση,
Η ομάδα της Greek Environmental & Energy Network

Ακτή Μιαούλη 57 Piraeus

Ώρες Λειτουργείας
Δωμάτια
Η εταιρεία διαθέτει χώρο στάθμευσης.
Αριθμός τηλεφώνου
+302104294500
Linki
Λογαριασμοί κοινωνικών δικτύων
Λέξεις κλειδιά
Προμηθευτής πράσινης ενέργειας

GREEN S.A. Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

Μια παρόμοια σελίδα για την επιχείρησή σας; Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Προσθέστε την εταιρεία σας