Ηλίας Καθοπούλης - Ορθοδοντικός DDS, MDS

thumb_up 636 αρέσει
rate_review 13 Αξιολογήσεις
favorite 12 αγαπημενα
ΑΛΕΞ.ΔΙΑΚΟΥ 50
85100 Ródos, Ελλάδα
phone
Κάντε κλικ για να εμφανιστεί το τηλέφωνο
Αίτημα για πληροφορίες

Ηλίας Καθοπούλης - Ορθοδοντικός DDS, MDS Company Information

Γενικές πληροφορίες

Το ιατρείο μας- το πρώτο ιατρείο ορθοδοντικής στη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα – προσφέρει τις υπηρεσίες του σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Αντιμετωπίζουμε όλο το εύρος των ορθοδοντικών προβλημάτων χρησιμοποιώντας σε ένα χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο ώστε να είναι άνετος και ευχάριστος- τις πιο σύγχρονες μεθόδους της επιστήμης με στόχο να εξασφαλίσουμε αρμονία μεταξύ δοντιών και προσώπου και να χαρίσουμε ένα όμορφο χαμόγελο το οποίο θα βελτιώσει τόσο την στοματική υγειά, όσο και την ποιότητα ζωής του ασθενούς αυξάνοντας την αυτοπεποίθησή του.

Η πολυετής πείρα μας, η συνεχής κατάρτιση μας και η εξειδίκευση μας σε όλο το φάσμα των τεχνικών αόρατης ορθοδοντικής (γλωσσικά σιδεράκια, διαφανείς νάρθηκες κ.α.) αποτελούν εγγύηση του αποτελέσματος ανεξάρτητα από τη σοβαρότητα και τη δυσκολία του περιστατικού.

H φιλοσοφία μας, στηρίζεται στο γεγονός ότι πάντα προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία, δείχνοντας σεβασμό και μεριμνώντας για τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία του ασθενή έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να αντιμετωπίσουμε κάθε έκτακτο που μπορεί να προκύψει.

ΑΛΕΞ.ΔΙΑΚΟΥ 50 Ródos

Ώρες Λειτουργείας
Δευτέρα:
12:00 - 20:00
Τρίτη:
12:00 - 20:00
Τετάρτη:
09:00 - 17:00
Πέμπτη:
12:00 - 20:00
Παρασκευή:
09:00 - 17:00
Αριθμός τηλεφώνου
+302241033132
Linki
Λογαριασμοί κοινωνικών δικτύων
Λέξεις κλειδιά
Ορθοδοντικός

Ηλίας Καθοπούλης - Ορθοδοντικός DDS, MDS Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

Μια παρόμοια σελίδα για την επιχείρησή σας; Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Προσθέστε την εταιρεία σας