Ελιά cafe

thumb_up 146 αρέσει
ΠΑΡΟΔΟΣ ΟΡΕΣΤΗ ΜΑΚΡΗ 4
34100 ΧΑΛΚΙΔΑ, Ελλάδα
phone
Κάντε κλικ για να εμφανιστεί το τηλέφωνο
Αίτημα για πληροφορίες

Ελιά cafe Company Information

Γενικές πληροφορίες

Η Evia Food είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία στο χώρο της εμπορίας τροφίμων, η οποία χρόνο με το χρόνο κερδίζει ολοένα και περισσότερο την εκτίμηση των επιχειρηματιών μαζικής εστίασης.

Ξεκίνησε το 2009 στην οδό Ληλαντίων στη Χαλκίδα, αλλά γρήγορα οι ανάγκες της πελατείας την ανάγκασαν να μετακομίσει σε νέες εγκαταστάσεις με μεγαλύτερους αποθηκευτικούς χώρους. Έτσι, από το Μάρτιο του 2011 στεγάζεται στην πάροδο της οδού Ορέστη Μακρή, 4 στη Χαλκίδα σε εγκαταστάσεις 350τμ.

Η εταιρεία μας από την 1η ημέρα της λειτουργιά της, ακολουθεί πιστά τα συστήματα Διαχείρισης Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων και εντός των επόμενων ημερών θα λάβει και την απαραίτητη πιστοποίηση (HACCP).

Η εταιρεία μας εξυπηρετεί όλες τις παρακάτω κατηγορίες και καλύπτει με τα προϊόντα της, όλες τις ανάγκες των επαγγελματιών με την σταθερότητα της ποιότητας από τα επώνυμα προϊόντα που διακινεί σε τιμές συνεργασίας και ανάπτυξης, χτίζοντας win-win σχέσεις με τους πελάτες της.

Εστιατόρια – Μεζεδοπωλεία – Ταβέρνες – Ουζερί – Ρακάδικα
Πιτσαρίες – Fast food – Café – Creperie
Αναψυκτήρια – Κυλικεία – Καντίνες – Zelateria
Ξενοδοχεία – Catering
Φούρνοι – Ζαχαροπλαστεία
Ψησταριές – Ψητοπωλεία – Κρεοπωλεία
Super market – Mini Market – Παντοπωλεία
Eργαστήρια και Βιομηχανίες
Η Evia Food απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου της εστίασης που επιθυμούν να προσφέρουν στον καταναλωτή προϊόντα υψηλής ποιότητας.

ΠΑΡΟΔΟΣ ΟΡΕΣΤΗ ΜΑΚΡΗ 4 ΧΑΛΚΙΔΑ

Ώρες Λειτουργείας
Δευτέρα:
08:00 - 16:00
Τρίτη:
08:00 - 16:00
Τετάρτη:
08:00 - 16:00
Πέμπτη:
08:00 - 16:00
Παρασκευή:
08:00 - 16:00
Σάββατο:
08:00 - 16:00
Κυριακή:
08:00 - 00:00
Αριθμός τηλεφώνου
+302221074050
Linki
Λογαριασμοί κοινωνικών δικτύων
Λέξεις κλειδιά
Καφεκοπτείο, Καφετέρια, Καφετέρια

Ελιά cafe Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

Μια παρόμοια σελίδα για την επιχείρησή σας; Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Προσθέστε την εταιρεία σας